Cronicile pastratorilor pamantului II

Controlul si proiectia energiei

„Acum, de fiecare data cand simtiti furie fata de cineva, acele ganduri sunt proiectate. De fiecare data cand cineva doreste sa va controleze (sau vice versa), o anumita energie este proiectata. Exista desigur si situatii cand este rezonabil sa urmati directia indicata de altcineva. Faceti asta de multe ori,  la slujba,  in armata, in scoli, in familie, intre parinti si copii.

Acestea insa se bazeaza pe intelegeri si sunt in regula atata timp cat nu apar abuzuri. Cu toate acestea, nu este recomandabil in aceste circumstante sau in altele sa fie permis altcuiva sa domine un alt suflet sau sa incerce in mod malitios sa treaca peste voia sa. Abuzul de putere apare des in relatii, casnicii, la slujba, in familie si in societate. In anumite contexte, asa cum am descris, nu este in regula sa permiti altei persoane sa iti impuna punctul ei de vedere si este de asemenea daunator pentru cineva sa incerce sa impuna un astfel de control in afara cadrului unei intelegeri. Acest process poate evolua,  intr-un atac psi.

Cel care controleaza se ataseaza de centrul plexului solar al celui controlat si ii ia literalmente energie, exercitandu- si dominatia destructiv. Acest efect de vampirism,  apare in special in jurul oamenilor egocentrici, controlori si manipulatori, dar apare si in mod inconstient din partea oamenilor dezechilibrati sau in depresii, care au nevoie de energie de la cei din jur pentru a isi echilibra lipsurile propriei energii.

Fenomenul mai apare pe scare larga in cadrul religios dogmatic patriarhal, societati dominate de barbati si in casnicii. Deja cazurile sunt greu de enumerat, fiind foarte multe. Cand cineva devine constient ca a devenit tinta unor proiectii energetice negative, integritatea aurei devine de importanta vitala.

Vizualizarea unui strat inconjurator de lumina alba este mecanismul general acceptat de protectie. Cu toate acestea, daca acel camp auric este deschis, vizualizarea nu este suficienta. Procedurile enumerate anterior privind intarirea si sigilarea campului trebuie utilizate. Tineti cont ca de cate ori aveti emotii negative intense sau cadeti in depresii, campurile voastre se vor fisura temporar. Aceste atacuri pot sa va secatuiasca de energie numai daca aveti campul deschis.

Proiectiile mentale negative sunt indepartate usor atunci cand campul auric este intact. In aceasta stare, energia este reflectata inapoi la sursa, la emitent pentru ca acesta sa o proceseze. Exista si o lectie aici, dragilor, nu fiti surse de transmitere a energiilor negative, inevitabil va veni inapoi catre voi si va va cauza mari neplaceri. Aceasta este natura legii oscilatiilor armonice.

Religiile sunt adesea sursa de control nepotrivit, control prin frica. Chiar si printer comunitatile New Age, in termenii vostri, au aparut guru si invatatori spirituali, a caror faima si putere au antrenat spirala cazatoare a ego-ului, auto prea-maririi si controlului. Calea liderului si puterii inevitabil se divide, astfel incat cineva poate fi tentat sa urmeze calea lacomiei si puterii in loc de calea iubirii. Este o parte a lectiilor evolutiei, multi cazand in aceste capcane ale ego-ului. Cand se intampla aceasta, ei devin suflete care „fura” energie. De aceea nu trebuie sa urmati niciodata orbeste un lider sau un medium. Mai degraba folositi discernamantul si acrodati-va cu propria Divinitate. Atunci cand deveniti membrii oricarui „grup de constiinte” si decideti sa iesiti din el, va exista o reactie naturala din partea comunitatii de constiinta sa va mentina in randurile ei. Astfel apare cea ce voi numiti atac energetic, mai ales in colectivele posesive care sunt in cautare de adepti.


Combinatii de pietre/cristale specifice pentru intarirea campului auric

Topicul este foarte vast, se poate scrie o carte. Pe scurt, pietrele semipretioase, cristalele, in relatie cu mentenanta si intarirea aurei, sunt in esenta generatori benevolenti constienti de campuri de forta, care intaresc si fortifica campul electromagnetic (aura) purtatorului. Fiind in matrice cristalina, ele sunt de asemenea rezonatori care asista in formarea circuitului auric 13-20-33 si de asemenea in formarea si dezvoltarea Merkivei.

O combinatie de baza ar fi formata dintr-o piatra cu refractie singulara, cum este diamantul, garnet sau spinel purtat la o mana, si o piatra cu dubla refractie la cealalta mana. Cea mai buna piatra cu refractie singulara este diamantul, dar ar trebui sa aibe cel putin 2 carate, ceea ce inseamna un prêt mare. Cele mai bune substitute sunt garnet-urile, preferabil din Muntii Urali (demantiod-ul verde, sau spessartitul rosu-portocaliu. Amandoua proiecteaza octaedrul in forma cristalina. Diamantul proiecteaza dodecaedrul si octaedrul. Daca cineva isi poate permite, o combinatie de culori pentru pietrele cu refractie singulara este de preferat. Acesta pot fi alternate intuitive, conform energiilor astrologice si ciclurilor de bioritm. Garnet-urile vine in aproape toate culorile, in afara de albastru. Spinel-ul are culorile roz, rosu, albastru sau violet.

Privitor la pietrele cu dubla refractie pentru inele, cele mai puternice sunt smaraldul, rubinul, safirul, morganita si aquamarinul. Sunt de preferat cele mai mari, intre 3 si 5 carate. Alternati culorile conform cilcurilor energetice. Turmalinul, topazul si varietati de cuartz precum opalul, ametistul si citrine sunt piezoelectrice si sunt de asemenea generatori puternici de camp de forta.

Folosirea pietrelor semipretioase, cristalelor, nu este folclor, ele sunt intr-adevar generatoare cristaline de campuri de forta cristaline de lumina cristalina coerenta. Ele pot creste vitalitatea si chiar mari durata de viata, mai ales cand sunt folosite in tandem. Este bine sa studiati acest topic. Amintiti-va, corpul vostru este bi-simetric, emisferic. Combinati pietrele cu metale, atat la incheieturile mainilor cat si in jurul gatului. Metale nobile precum aurul sau platina sunt cele mai puternice. Urmeaza argintul, care este foarte benevolent. Alternati-le. Un medalion purtat la gat este iarasi recomandat. Studiati aceasta si treceti la fapte.

Incheiere:

Dragilor, rata schimbarilor se inteteste pe calea ascensiunii. Schimbarea, asa cum invatati, este natura tuturor realitatilor. Trebuie sa realizati acum ca tranzitia campului auric este necesara pentru a putea mentine energie din ce in ce mai multa si a evolua in corpul cristalin de Lumina, Merkiva, prin intentia mintii si vointa inimii. Intr-adevar, ceea ce este oferit cu ajutorul cheilor Metatronice poate fi gasit cu ajutorul dorintei focalizate si a meditatiei. Circuitul 13-20-33 este un pas profund in calea voastra catre o realitate mai inalta si Constiinta Divina.”

sursa http://www.earth-keeper.com/EKnews_3-7-2010.htm

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.